L T M P
Firescreen Screendump Nl

Firescreen.com nu onderdeel van deze site

Firescreen-producten staan al op de site sinds ze onderdeel zijn van het leveringsprogramma van Hoefnagels Fire Safety. Voor export hadden we tot voor kort een afzonderlijke website voor deze productserie. Daar is nu verandering in gekomen.

De brandwerende rolschermen van de Firescreen serie zijn in binnen- en buitenland zeer succesvol. De bekendheid van Firescreen is groot en mede dankzij onze rolschermen is de exportmarkt een groot afzetkanaal.

Totaalconcept

Als een van de weinige Europese topmerken richt Hoefnagels Fire Safety zich exclusief op brandveiligheid. Dat concept omvat advies, producten én services, dus heel wat meer dan alleen brandwerende producten en zeker meer dan onze succesvolle Firescreen producten.

Op de bedrijfswebsite komt de breedte en diepte van ons totaalaanbod beter tot zijn recht dan op de productsite firescreen.com. Daarom is vanaf nu alles wat op deze site te vinden was, ook aanwezig op hoefnagels.com. Bezoekers aan de productsite worden nu automatisch doorgeleid naar een vergelijkbare landingspagina.

Ook in Duits

Tegelijk met de integratie is de site met een taal uitgebreid. Voor bezoekers hadden we al een Nederlandse en een Engelse sectie. Nu is daar Duits bijgekomen.

;