Storing melden
Storing melden

24-uursservice waarborgt veiligheid en functionaliteit van deuren en rolschermen

 

Ondanks het duurzame en solide karakter van onze (brand)deuren en brandschermen, kan het gebeuren dat er aanvullend onderhoud of reparatie nodig is. Aanrijdingen of ruw gebruik kunnen leiden tot schade of storingen.

Wij bieden u een 24-uursservice, zodat de veiligheid en functionaliteit van uw (brandwerende) deuren en rolschermen gewaarborgd blijft. Onze serviceafdeling heeft serviceonderdelen op voorraad en beschikt over volledig ingerichte servicebussen met standaard reparatievoorraad. Bij storing of schade kunnen we uw deur in veel gevallen direct repareren.

Gespecialiseerd

Reparaties of aanpassingen aan brandwerende deuren of schermen dienen altijd te worden uitgevoerd door gespecialiseerde bedrijven omdat het onderhoud aan een reguliere bedrijfsdeur afwijkt van een brandwerende voorziening. Het is van groot belang om aanpassingen en/of reparaties te laten uitvoeren door een daartoe deskundig bedrijf. Anders loopt u het risico dat het testrapport van de branddeur of het brandscherm ongeldig wordt. Dit kan bij brand vergaande gevolgen hebben. Niet alleen omdat uw branddeur mogelijk niet goed functioneert, met veel schade of persoonlijk letsel tot gevolg, maar ook omdat de verzekering kan besluiten niet uit te betalen bij schade ontstaan door een brand.

Gecertificeerd

We leiden onze servicemonteurs zelf op, zodat ze beschikken over alle certificaten, kennis en kwaliteit om de servicewerkzaamheden op verantwoorde wijze uit te voeren. Al onze producten worden gemonteerd volgens VCA** en ISO 9001 en zijn - waar van toepassing - voorzien van een CE-keurmerk. Ook voor het onderhouden en keuren van (brand)deuren en brandschermen van een ander fabricaat dan Hoefnagels Fire Safety kunt u bij ons terecht.

Inbedrijfstelling

Het komt voor dat een monteur ten tijde van de installatie, de inbedrijfstelling van de branddeur of het brandscherm niet kan uitvoeren. De reden hiervoor is dat een definitieve voeding en/of de afgemonteerde en geteste rode brandmeldkabel vanuit brandmeldinstallatie niet aanwezig was op het moment van montage.

Door het buiten bedrijf houden van de installatie wordt voorkomen dat er beschadigingen optreden aan de branddeur of het brandscherm en/of de print in de besturingskast. Het is uiteraard van levensbelang de installatie tijdig in bedrijf te laten stellen.

"Vervangen is eenvoudig, reparatie blijft een vak wat deze jongens goed verstaan."

- Klant uit Waalwijk in klanttevredenheidsonderzoek -

;