Logo Firescreen By Hoefnagels 2024

Onze schermen, rolluiken en schuifdeuren

Hoefnagels Fire Safety heeft meer te bieden dan de vermaarde Firescreen® brandwerende rolschermen. We hebben een compleet assortiment rolluiken, schuifdeuren en puien.

Bewezen kwaliteit

Onze kwaliteit is hoog en blijft hoog! De producten worden voortdurend doorontwikkeld door een actieve en deskundige R&D-afdeling.

Volledig gecertificeerd

Volledig gecertificeerd Firescreen producten zijn getest conform de hoogste normen op brand- & rookwerendheid waaronder CE, door gecertificeerde laboratoria als Efectis en Peutz. Zo weet u zeker dat al onze producten ook echt beschermen op het moment dat ze nodig zijn.

Aantrekkelijke prijs

In vergelijking met conventionele systemen zijn de kosten voor installatie en onderhoud van Firesceen® producten aantrekkelijk laag. Een sprinklersysteem is in veel gevallen niet meer nodig.

Vrijheid in ontwerp

Het compacte ontwerp en de mogelijkheid om kappen en geleiders in iedere gewenste kleur uit te voeren zorgen voor een grote ontwerpvrijheid. Het aantal toepassingen is enorm.
Zara Doornik (1)

Projecten

In duizenden bedrijfsgebouwen, scholen, ziekenhuizen en luchthavens zijn oplossingen van Hoefnagels Fire Safety geïmplementeerd. Lees onze referenties.

Zo werkt compartimentering

Een korte video toont hoe compartimentering bijdraagt aan beperking van brand.

Firescreenpartnermap

Betrouwbaar partnernetwerk 

We hebben connecties op alle continenten en deskundige partners in veel Europese landen.

;