Nieuws

Inpandige fietsenstalling groot brandrisico

08 - 2019

Tot voor kort vroeg het hebben van een inpandige fietsenstalling niet om extra brandveiligheidsmaatregelen. Nu de verkoop van elektrische fietsen stevig in de lift zit en de capaciteit van batterijen toeneemt nemen ook de brandrisico’s voor fietsenstallingen toe.

Lees verder

Vlog #2 een kijkje op de bouwplaats van Depot Boijmans van Beuningen

07 - 2019

Hoefnagels geeft in een serie vlogs een uniek kijkje achter de schermen. Vlog #2 staat nu online. Kijk mee hoe de maatwerk brand- en inbraakwerende schuifdeuren worden geplaatst in Depot Boijmans van Beuningen.

Lees verder

Hoekoplossing voor rookschermen

07 - 2019

Rookschermen gaan de verspreiding van rook in een gebouw tegen. Het afdichten van openingen in een wand is relatief eenvoudig. In hoeksituaties, zoals bij roltrappen, atria en vides is het lastiger een rookcompartiment te creëren. Speciaal voor deze situaties heeft Hoefnagels een rookwerende hoekoplossing gecreëerd.

Lees verder

Vlog #1 een uniek kijkje achter de schermen bij project Boijmans van Beuningen

06 - 2019

Hoefnagels geeft in een serie vlogs een uniek kijkje achter de schermen. Vlog #1 staat nu online. Kijk mee hoe de maatwerk brand- en inbraakwerende schuifdeuren voor Depot Boijmans van Beuningen tot stand komen.

Lees verder

Extra brede brandwerende deur voor de zorg

05 - 2019

Brandveiligheid in de zorg is een complex vraagstuk. Bewoners en patiënten zijn minder zelfredzaam en vaak aangewezen op hulpmiddelen als een rolstoel, scootmobiel of zelfs ziekenhuisbed. Het creëren van een veilige vluchtweg vraagt dan om extra brede doorgangen.

Lees verder

Referenties