Keuring en onderhoud

Achterstallig of nalatig onderhoud, of het niet meer voldoen aan gewijzigde wet- of regelgeving, kan naast onkosten voor u ook ingrijpende sancties of schadeplichtigheid tot gevolg hebben. De gebruiksvergunning voor uw gebouw kan worden ingetrokken en het risico bestaat dat de verzekeraar de schade niet dekt, omdat u niet meer voldeed aan de wettelijk vereiste controle- en onderhoudsverplichting. Door uw (brand)deuren periodiek te laten onderhouden en keuren bent u verzekerd van een goede werking en voorkomt u onnodige kosten.

Gecertificeerd

We leiden onze servicemonteurs zelf op, zodat ze beschikken over alle certificaten, kennis en kwaliteit om de servicewerkzaamheden op verantwoorde wijze uit te voeren. Al onze producten worden gemonteerd volgens VCA** en ISO 9001 en zijn - waar van toepassing - voorzien van een CE keurmerk. Ook voor het onderhouden en keuren van (brand)deuren en brandschermen van een ander fabricaat kunt u bij ons terecht.

Brandwerende deuren – keuring en onderhoud

De Europese EN-14637 norm schrijft voor dat een branddeur iedere drie maanden functioneel getest moet worden en jaarlijks gekeurd. Een brandwerende deur testen door hem een keer open en dicht te laten gaan, is geen garantie dat de deur een temperatuur van 1000 graden tegen kan houden. Daarom moet een branddeur of brandwerend rolscherm jaarlijks uitvoerig worden gekeurd. Met een onderhoudscontract van Hoefnagels Fire Safety heeft u hier geen omkijken naar. Wij houden uw deuren in een optimale conditie, zodat u zeker weet dat de deur naar behoren werkt bij een brandmelding. Wij verzorgen niet alleen de verplichte registratie van de keuring, maar ook het onderhoud. U beschikt bij controle of op elk ander gewenst moment over up-to-date informatie. Wij kunnen u helpen bij het kiezen van het juiste onderhoudscontract voor uw organisatie.

Niet brandwerende deuren – keuring en onderhoud

De Europese EN 13241-1 norm schrijft voor dat een bedrijfsdeur jaarlijks gekeurd moet worden. Dit verlaagt de kans op storingen en dure reparaties. Met een onderhoudscontract van Hoefnagels Fire Safety heeft u hier geen omkijken naar. Wij houden uw deuren in een optimale conditie, zodat u zeker weet dat de deur naar behoren werkt bij een brandmelding. Wij verzorgen niet alleen de verplichte registratie van de keuring, maar ook het onderhoud. U beschikt bij controle of op elk ander gewenst moment over up-to-date informatie. Wij kunnen u helpen bij het kiezen van het juiste onderhoudscontract voor uw organisatie.

;