Over Hoefnagels Fire Safety

Hoefnagels Fire Safety is een familiebedrijf dat al sinds 1884 jaar bestaat. Wij zijn een deskundige en betrouwbare partner op het gebied van brandwerende afsluitingen. In 1985 is Hoefnagels gestart met de ontwikkeling van brandwerende deuren en sindsdien zijn we hierin sterk gespecialiseerd. Onze brandwerende deuren en rolschermen zijn – met uitzondering van de particuliere woningbouw – overal te vinden. Productiebedrijven, magazijnen, kantoren, ziekenhuizen, zorginstellingen, luchthavens en bioscopen: overal waar brandcompartimentering noodzakelijk is, heeft Hoefnagels Fire Safety de ideale oplossing.

Alles in eigen huis

Voor optimale brandveiligheid moeten alle schakels van de keten perfect in elkaar passen. Daarom heeft Hoefnagels alle disciplines in eigen huis. Van ontwikkeling en ontwerp tot productie, montage en onderhoud: het wordt allemaal gedaan door onze goed opgeleide en gecertificeerde vakmensen. Zij combineren een schat aan kennis en expertise op het gebied van wet- en regelgeving met productkennis en projectrealisatie. Hoe complex uw bouwsituatie ook is: zij kunnen u uitstekend adviseren. Om onze adviezen te kunnen onderbouwen, zijn onze producten getest bij gecertificeerde testhuizen als Efectis en Peutz en voorzien van een certificaat. Bovendien hebben onze deuren, schermen en rolluiken waar van toepassing CE-markering volgens de laatst geldende normeringen.

Kwaliteit en innovatie zijn belangrijke pijlers onder het succes van Hoefnagels Fire Safety. Alles moet kloppen: het advies, de engineering en de uitvoering van het project. Ook de after-sales en het onderhoud zijn daarbij belangrijk. Om deze kwaliteit te kunnen waarborgen, ontwikkelen we continu nieuwe producten en optimaliseren we de bestaande producten. 

Download onze brochure
Download
;