Hoefnagels 3

Samenwerking met Winlock

Het Belgische Winlock en Hoefnagels Fire Safety laten weten dat ze vanaf vandaag met elkaar gaan samenwerken. De productgamma’s van Winlock en Hoefnagels vullen elkaar aan en daarom verwachten ze elkaar te versterken.

Bovenop het huidige Hoefnagels-assortiment van Firescreen® brandwerende rolschermen, rookschermen, Firelock® rolluiken, (automatische) schuifdeuren, loopdeuren en puien, zal het gamma van Winlock aanvullend zijn voor de marksegmenten industrie en distributiecentra. Winlock biedt o.a. brandwerende sectionaaldeuren/overheaddeuren van EI160 tot en met EI1240, met extra toepassingen zoals vloeistofbarrière en inbraakwerendheid. Vanaf vandaag zal Hoefnagels deze Winlock-producten aanbieden op de Nederlandse markt.

Daarnaast zal Hoefnagels ook zorgdragen voor het onderhoud van en reparaties aan Winlock-producten.

Op hun beurt gaat Winlock in de Belgische markt Hoefnagels vertegenwoordigen. Winlock zal in België opereren naast de andere, bestaande partners van Hoefnagels Fire Safety, en als aanvulling op het eigen team van Hoefnagels.

Gijs Hoefnagels, directeur Hoefnagels Fire Safety: ‘’Het grote voordeel voor de klanten is dat ze voor een zeer compleet productenpakket terecht kunnen bij een en dezelfde professionele aanbieder, een aanspreekpunt. We zien uit naar de samenwerking en zijn ervan overtuigd dat we hiermee kansen creëren en markten ontsluiten.’’

Winlock en Hoefnagels Fire Safety hebben beide een lange staat van dienst als het gaat over bouwkundige brandveiligheid en beschikken alle twee over een eigen innovatieafdeling en productielocatie.

Meer over beide bedrijven:

Hoefnagels Fire Safety is een unieke totaalleverancier op het gebied van brandveiligheid. Een team van vakmensen adviseert over de optimale oplossing en ontwerpt, fabriceert, installeert en onderhoudt een volledig assortiment brandwerende afsluitingen. Producten van Hoefnagels zijn overal te vinden: in productiebedrijven, magazijnen, kantoren, ziekenhuizen, luchthavens en musea. Overal waar brandcompartimentering noodzakelijk is, biedt Hoefnagels Fire Safety oplossingen.

Innovatie staat hoog in het vaandel. Wapenfeit: Hoefnagels bracht als eerste in Nederland een brandwerend rolscherm van technisch textiel op de markt dat voldoet aan alle eisen van het Bouwbesluit: Firescreen®.

Hoefnagels Fire Safety is een familiebedrijf met een geschiedenis die teruggaat tot 1884 en heeft het predicaat ‘Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier’. Dat weerspiegelt de kwaliteit, betrouwbaarheid en continuïteit van het bedrijf.

Winlock is een duizendpoot als partner in brandcompartimentering, uitermate flexibel en met een duurzame competitieve visie waarbij kwaliteit en innovatie hun drijfveren zijn, met de nadruk op verticale integratie.

Winlock denkt mee met de klant, in eender welke sector, in eender welke toepassing en zet hun kennis en expertise graag ten dienste van de klant om probleemoplossend het best mogelijke product aan te bieden. Omdat elke sector andere vereisten stelt en elke klant specifieke noden heeft, worden alle producten op maat gemaakt.

Winlock biedt een totaalpakket aan waarbij accuraat wordt ingespeeld op de wensen van de opdrachtgever.

;