Web NL Smokescreen Active

Smokescreen Active S1

Rookwerend rolscherm 120 minuten

Rook: risicofactor nummer 1 als het gaat over brandveiligheid. Ter uitbreiding van het productportfolio introduceert Hoefnagels Fire Safety de Smokescreen Active S1. Dit rookscherm beperkt de verspreiding van rook tot een bepaald gebied en draagt op die manier bij aan de bescherming van mensen en objecten.

Toepassing

Het rookwerend rolscherm Smokescreen Active S1 is onderdeel van de brandbeveiliging van bijvoorbeeld parkeergarages, openbare gebouwen, kantoren en industriële hallen. Het rookscherm zorgt ervoor dat de rook in de juiste richting wordt gestuurd, zodat het daarna efficiënt afgevoerd kan worden. Bovendien kan dit scherm ingezet worden als rookwerende hoekoplossing (90 graden) voor bijvoorbeeld roltrappen, atria en vides.

Het rookwerend rolscherm Smokescreen Active S1 daalt alleen in geval van nood, op basis van een signaal vanuit de brandmeldcentrale (BMC). Het scherm is uitsluitend toe te passen in combinatie met een rook- en warmteafvoerinstallaties (RWA).

Getest en goedgekeurd

De Smokescreen Active S1 is 120 minuten (en meer) rookwerend. Het scherm is getest volgens de norm NEN-EN 12101-1. Ook beschikt het over een CE-markering, het voldoet dus aan de regels die de EU heeft opgesteld.

Wil je meer weten over dit product? Check de productpagina.

;