L T M P

Introductie

Brandwerende roldeur 240 minuten

Hoefnagels Fire Safety breidt het productportfolio uit met een roldeur die bij brand 4 uren bescherming biedt: de Firelock Radiation Twin. De deur heeft een EW-classificatie en biedt maximale veiligheid voor mensen, objecten en gebouwen.

240 minuten bescherming

De Firelock Radiation Twin biedt een uitzonderlijk lange bescherming in het geval van brand: 240 minuten. De roldeur voorkomt dat het vuur zich uitbreidt en beschermt personen en objecten tegen vlammen en warmtestraling (EW-classificatie, EN-1634-1). De Firelock Radiation Twin roldeur wordt verbonden met het brandalarmsysteem. Na een alarmsignaal sluiten de deuren en vormen ze een fysieke barrière. Ze zijn dus een belangrijk onderdeel van de brandcompartimentering.

Formaat en toepassing

Iedere Firelock Radiation Twin roldeur is uniek en wordt in de fabriek van Hoefnagels op maat geproduceerd. De maximale afmeting is een breedte van 7.440 mm, bij een hoogte van 7.785 mm. Met name voor distributiecentra is deze grootte een belangrijk voordeel, vanwege het formaat van de bedrijfshallen.

De Firelock Radiation Twin kan zowel binnen/binnen als binnen/buiten worden ingezet. De deur kan namelijk ook, indien gewenst, in de buitenschil van het gebouw worden geplaatst.

Wil je meer weten over dit product? Check de productpagina.

Meer weten over Hoefnagels' expertise m.b.t. distributiecentra? Download hier de brochure.

;