Website HFS RDA

Deelname in RDA door Hoefnagels Fire Safety

Hoefnagels Fire Safety maakt bekend dat het deelneemt in het bedrijf RDA uit Udenhout. De bedrijven gaan strategisch samenwerken en zien mooie kansen voor wederzijdse versterking. Ze blijven stand-alone opereren, op de huidige locaties.

RDA is specialist in aandrijvingen en besturingstechniek van deuren. Het staat in de Benelux en daarbuiten bekend om unieke maatwerk projecten. Het is een familiebedrijf, net zoals Hoefnagels Fire Safety, en sluit qua bedrijfscultuur aan bij de cultuur van Hoefnagels. Beiden gaan voor de lange termijn voortzetting van bestaande relaties.

De strategische samenwerking en bundeling van krachten is gericht op wederzijdse versterking. De activiteiten van de beide bedrijven vullen elkaar aan. Hoefnagels en RDA zijn ervan overtuigd dat ze samen de markt, nationaal en internationaal, nog beter kunnen bedienen dan ze nu al doen.

Corné Ribbers blijft directeur-aandeelhouder van RDA en zal in gezamenlijkheid met Gijs en Rolf Hoefnagels, directeuren van Hoefnagels Fire Safety, optrekken om de samenwerking tot een succes te maken.

 

Afbeelding, van links naar rechts: Rolf Hoefnagels (Hoefnagels Fire Safety), Corné Ribbers (RDA), Gijs Hoefnagels (Hoefnagels Fire Safety)

Hoefnagels Fire Safety is een unieke totaalleverancier op het gebied van brandveiligheid. Een team van vakmensen adviseert over de optimale oplossing en ontwerpt, fabriceert, installeert en onderhoudt een volledig assortiment brandwerende afsluitingen. Producten van Hoefnagels zijn overal te vinden, nationaal en internationaal: in productiebedrijven, magazijnen, ziekenhuizen, luchthavens en musea. Overal waar brandcompartimentering noodzakelijk is, biedt Hoefnagels Fire Safety oplossingen.

Hoefnagels Fire Safety is een familiebedrijf met een geschiedenis die teruggaat tot 1884 en heeft het predicaat ‘Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier’. Dat weerspiegelt de kwaliteit, betrouwbaarheid en continuïteit van het bedrijf.

RDA is specialist in automatiseringsproducten en diensten. De groothandel biedt installateurs en deurproducenten alles om kwalitatieve aandrijvingen voor hun klanten te faciliteren. RDA is het brein achter vele maatwerk oplossingen en specialistische producten. RDA staat inmiddels in de Benelux, Scandinavië en zélfs daarbuiten, bekend om de unieke maatwerk projecten. Van eenmalige oplossing tot een reeks exclusieve aandrijvingspakketten.

;