Brandwerende rolschermen

Bij open gebouwstructuren, zoals zorginstellingen, ziekenhuizen, scholen, kantoren of theaters, kunnen vaste, in het oog springende brandscheidingen erg bepalend zijn voor de uitstraling van een ruimte. Maar compartimentering is wél een vereiste, volgens het Bouwbesluit. Dit dilemma lost u op met Firescreen®, een brandwerend rolscherm gemaakt van een hoogwaardig brandwerend textiel. Omdat het scherm compact is, is de inbouwruimte beperkt en kan het onopvallend worden verwerkt in uw gebouw.

Betaalbaar alternatief
Bij brand zorgt het Firescreen® brandwerend rolscherm voor een compartimentering in uw pand, waardoor de brand zich niet verder kan uitbreiden. De Firescreen® brandwerende rolschermen bieden u daardoor een betaalbaar alternatief voor conventionele systemen, waaronder brandwerende wanden, brandwerende rolluiken en branddeuren. Ook een sprinklersysteem is in veel gevallen niet meer nodig.

 

Esthetische oplossing
Het lichte gewicht, de compacte afmetingen en de mogelijkheid om kappen en geleiders in iedere gewenste kleur uit te voeren maken de rolschermen ook esthetisch een goed alternatief. 

Referenties