Advies. Producten. Services. Alles op het vlak van brandveiligheid.

Hoefnagels Fire Safety is dé deskundige op het gebied van brandcompartimentering en wil daarbij verder gaan dan de voorschriften in het Bouwbesluit. Wij pleiten ervoor om niet alleen de regels te volgen, maar ook de risico’s te beperken.

Kennis en expertise

Onze medewerkers combineren een grote mate van kennis en expertise op het gebied van wet- en regelgeving met productkennis en projectrealisatie. Hierdoor bent u bij ons verzekerd van een deskundig advies. Daarbij is maar één ding leidend: de brandveiligheid. Onze medewerkers geven u onafhankelijk advies over welk product bij uw situatie past. Ook wanneer dat geen product van Hoefnagels Fire Safety is.

Innovatie

Omdat we graag in oplossingen denken, is innovatie een belangrijke pijler onder onze organisatie. Onze eigen afdeling research- en developmentafdeling is continu bezig met het optimaliseren van onze huidige producten en het ontwikkelen van nieuwe producten. Deze kunnen we in onze eigen testoven gecontroleerd blootstellen aan extreme omstandigheden. Gecertificeerde laboratoria (notified bodies) zoals Efectis en Peutz, beoordelen onze producten en voorzien deze van een certificaat. Zo weet u zeker dat al onze producten voldoen aan de strengste eisen en intact blijven op het moment dat het nodig is.

Eigen producten

Ontwikkeling en innovatie zijn belangrijke pijlers binnen Hoefnagels Fire Safety. We volgen marktontwikkelingen nauwgezet, luisteren naar onze klanten en maken een vertaling naar nieuwe producten en maatwerkoplossingen. Vanuit deze filosofie hebben we onze eigen besturingstechniek ontwikkeld, evenals het eerste brandwerende rolscherm in Nederland én de enige brandwerende en inbraakwerende schuifdeur ter wereld die ook nog eens kan worden voorzien van een vluchtdeur.

"Fijn bedrijf om samen mee te werken, en erg servicegericht"
- Klant uit Hilversum in klanttevredenheidsonderzoek -

;