Ontwikkeling

Ontwikkeling en innovatie zijn belangrijke pijlers binnen Hoefnagels Branddeuren. Een belangrijke vorm van innovatie is de ontwikkeling van specifiek maatwerk in opdracht van klanten. Soms vraagt een project om een oplossing die buiten ons standaard assortiment valt. In die gevallen ontwikkelen wij nieuwe brandwerende en/of inbraakwerende afsluitingen op maat die optimaal aansluiten bij de wensen van de opdrachtgever.  

Een goed voorbeeld daarvan zijn de brand- en inbraakwerende schuifdeuren bij Museum Voorlinden. In overleg met opdrachtgever werd een unieke schuifdeur ontwikkeld die brandwerendheid, inbraakwerendheid en vluchtveiligheid combineert.  Ook de wijze van afwerking is uniek, de deur is voorzien van een stuclaag. 

Daarnaast investeren wij veel in de ontwikkeling van nieuwe producten. Wij hebben dan ook diverse patenten op onze naam staan.  

Nadruk op testen

Hoefnagels producten worden getest en geoptimaliseerd tot ze voldoen aan de allerhoogste eisen. Gecertificeerde testhuizen in binnen- en buitenland beoordelen onze producten. Daarnaast hebben wij geïnvesteerd in een eigen testoven. Deze oven gebruiken wij om nieuwe producten, innovaties en maatwerk gecontroleerd bloot te stellen aan extreme omstandigheden. Zo bent u zeker dat al onze producten voldoen aan de strengste eisen en intact blijven op het moment dat het nodig is.

 

Referenties