Brandwerende roldeuren

Firelock® brandwerende roldeuren worden toegepast als brandwerende en inbraakwerende afsluiting in o.a. industrie, kantoorgebouwen, overheidsinstellingen, luchthavens en magazijnen. Om te voorkomen dat een brand zich verder verspreidt binnen uw bedrijfspand, kunt u onze Firelock® brandwerende roldeuren inzetten om grote ruimtes te compartimenteren.

De brandwerende roldeuren zijn verkrijgbaar in twee varianten:

 B120 Economy  BD120

 30/60/90/120 Minuten brandwerend

 30/60/90/120 Minuten brandwerend

 Geschikt als fysieke afsluiting

 Toepasbaar bij zeer grote afmetingen

 Toepasbaar in combinatie met transportsystemen

 Ook in ATEX uitvoering verkrijgbaar


Inbraakwerend

Roldeuren zijn ook geschikt voor het dagelijks inbraakwerend afsluiten van wand- en gevelopeningen in uw gebouw. Naast brandwerendheid tot maximaal 120 minuten kunnen deze roldeuren namelijk ook worden uitgevoerd als branddeur met een inbraakwerendheidsklasse tot RC4. Daardoor zijn ze geschikt voor de beveiliging van gebouwen met een hoog risicoprofiel, zoals banken, juweliers en musea.

ATEX
Voor de (petro-)chemische industrie en ruimten waar ontploffingsgevaar aanwezig is, is er een explosieveilige (ATEX) uitvoering van de Firelock® brandwerende roldeur.

In elke kleur
Om de roldeur naadloos op te laten gaan in uw gebouwontwerp zijn Firelock® brandwerende en inbraakwerende roldeuren leverbaar in elke gewenste RAL of NCS kleur. 

Referenties