Besturingstechniek

Hoefnagels Branddeuren is erkend e-installateur en ontwikkelt zelf besturingskasten voor de aansturing, het automatiseren en het veilig laten sluiten van brandwerende afsluitingen.

Firescreen® Control 1 
Het Firescreen® brandwerend rolscherm wordt aangedreven door een 24V buismotor die werkt op twee accubatterijen in de besturingskast. Deze besturingskast is “fail safe” uitgevoerd. Dit betekent dat het scherm uit veiligheidsoverwegingen automatisch sluit bij een brandmelding of 20 minuten na stroomuitval.

Firescreen® Control RZ-24
Het Firescreen® brandwerend rolscherm wordt uitgevoerd met een 230V buismotor. Het scherm sluit in geval van stroomuitval op zwaartekracht.

Firelock® Smart Control 3 
Alle brandwerende rolluiken worden uitgevoerd met een Smart Control besturingskast. Deze Smart Control besturingskast kan worden aangesloten op de brandmeldcentrale. Bij brandmelding en/of stroomuitval sluit het rolluik op zwaartekracht.

Alle onze producten worden voorzien van een aansluitschema. Bij specifieke wensen kan er een besturing of interface op maat gemaakt of aangepast worden.

Naast bovengenoemde besturingskasten bieden we ook een compleet pakket van aansluitmogelijkheden zoals: 
- Brandwerende onderlijst beveiligingen; 
- Speciale fotocellen welke ongevoelig zijn bij rookontwikkeling; 
- Optische en Akoestische signaleringen; 
- Noodstroom accu’s; 
- Interfaces (printen).

Referenties