Totaaladvies in brandveiligheid

26  maart  2019

Wist u dat Hoefnagels meer doet dan het leveren van branddeuren? Onze focus ligt op brandveiligheid. Samen met Protegu kunnen we onze klanten een totaalpakket in brandveiligheid bieden. 

In ons 135-jarig bestaan is er binnen Hoefnagels heel wat kennis opgebouwd op het gebied van brandveiligheid. Kennis die verder gaat dan brandwerende deuren. Vanuit architecten, aannemers en ook gebouweigenaren ontvangen we regelmatig vragen over brandveiligheid. Wet- en regelgeving is vaak complex en lastig te interpreteren. We vinden het niet meer dan logisch dat we onze klanten bijstaan met alle kennis die we paraat hebben, maar we willen hen wel een onafhankelijk advies bieden. Vanuit dat idee werd adviesbureau Protegu geboren. De naam is afgeleid van het Latijnse Protego wat beschermen betekent.  Het dienstenpakket van Protegu loopt uiteen van plantoetsingen en  brandveiligheidscans tot opleidingen op het gebied van brandveiligheid.

Voor vragen die dieper gaan dan de toepassing van brandwerende deuren helpen we u graag samen met onze collega's van Protegu.

Protegu voor advies in brandveiligheid

 

 

 

Referenties