Scoren voor SV Reeshof

19  januari  2017

Het idee werd bij SV Reeshof geboren medio mei. Of het niet leuk was om voor de pupillen een schietwand te maken voor trainingen of events. Tijdens het nadenken ontstond er een programma van wensen en via Sport Support Tilburg van het Sportbedrijf Tilburg werd er een rondvraag uitgezet in het Tilburgse bedrijfsleven en ging Sport Support druk aan de gang met de lobby. Zij verbinden tijd en talent van bedrijven vooral gericht op adviesvragen van Sportverenigingen en -projecten. 

En met succes. Rond augustus kwam er groen licht! Pontmeyer Tilburg zou de platen leveren. Nu nog een constructeur voor het frame…deze werd gevonden in de firma Hoefnagels Branddeuren BV. In de ‘verloren’ uurtjes werd een schietwand op maat gemaakt. 

In december was de schietwand af en werd afgesproken een mooi moment te zoeken voor de presentatie. Tijdens het Pannenkoeken Toernooi werd het bord uitgepakt door de enthousiaste Messi’s en Ronaldo’s van de JO9-6 en werd het dankbaar en blij in gebruik genomen. “Die blijde gezichtjes van die spelertjes!” glundert DV Reeshof voorzitter van Kuijk. ” Onbetaalbaar…’! 

Referenties