Rookschermen Brazilië made in Tilburg

21  augustus  2018

Firescreen® brandwerende  en rookwerende rolschermen zijn wereldwijd terug te vinden. En nu ook in Brazilië. Onze Braziliaanse partner CKC plaatste de eerste 11 rookschermen  bij Sabesp in São Paulo. Het grootste waterbedrijf van Latijns Amerika. 

Made in Tilburg
Hoewel onze producten wereldwijd worden geplaatst, wordt alles bij Hoefnagels in Nederland gemaakt. Ontwikkeling, ontwerp, productie, we houden alles bewust in eigen huis. Alleen zo kunnen we onze topkwaliteit garanderen.

Hoefnagels producten worden getest en geoptimaliseerd tot ze voldoen aan de allerhoogste eisen. Gecertificeerde testhuizen in binnen- en buitenland beoordelen onze producten. Daarnaast hebben wij geïnvesteerd in een eigen testoven. Deze oven gebruiken wij om nieuwe producten, innovaties en maatwerk gecontroleerd bloot te stellen aan extreme omstandigheden. Zo garanderen we dat al onze producten voldoen aan de strengste eisen en intact blijven op het moment dat het nodig is.

Montage een vak apart
Een branddeur  of rookscherm  doet in het geval van brand alleen zijn werk bij een correcte montage op het juiste montagevlak. En daar zien we het in de praktijk nog wel eens mis gaan. Als monteur moet je kennis van zaken hebben, daarom houden we in Nederland de montage in eigen huis. Buiten Nederland  hebben we ervaren partners geselecteerd. Hun teams worden uitvoerig getraind en begeleid in het monteren brandschermen en rookschermen. Zo zijn we er zeker van dat onze brandschermen en -deuren over ter wereld doen wat ze moeten doen in het geval van brand.

Referenties