Frequent onderhoud verlengt levensduur

04  april  2017

In de jaren ‘70 plaatste Hoefnagels een stalen roldeur bij een Hoogspanningsstation in Moerdijk. Een bijzonder exemplaar waarbij een loopdeur in het pantser van de roldeur werd geplaatst. Nog altijd is deze roldeur in gebruik. Het resultaat van frequent onderhoud.

Enexis heeft een onderhoudscontract afgesloten met Hoefnagels voor onderhoud van de deuren op circa 25 hoogspanningsstations. Jaarlijks bezoekt een servicemonteur deze locaties om de aanwezige deuren te inspecteren en te onderhouden.

roldeur met loopdeur

Keuring en Onderhoud
De betrouwbaarheid en levensduur van deuren, of ze nu dienen als afsluiting, brandwerend of inbraakwerend zijn uitgevoerd, wordt mede beïnvloed door het onderhoud. Door het afsluiten van een onderhoudscontract weet u zeker dat deuren, schermen en signaalgevers doen wat ze moeten doen. Ook in het geval van calamiteiten.

Onze serviceafdeling kan u helpen bij het kiezen van het juiste onderhoudscontract voor uw organisatie. Ook voor het onderhouden en keuren van branddeuren en brandschermen van een ander fabricaat dan het Hoefnagels fabricaat kunt u bij ons terecht. 

Voor advies of een offerte kunt u contact opnemen via 013- 462 59 58 of onderhoud@hoefnagels.com.

 

Referenties