Eerste brandwerende schuifdeur WK 4

14  juli  2014

In maart introduceerde Hoefnagels Branddeuren een unieke schuifdeur die brandwerendheid en inbraakwerendheid op inbraakklasse 3 combineert. Deze schuifdeur werd verder doorontwikkeld en is nu ook beschikbaar op inbraakklasse 4.

De Firelock® BSL60P schuifdeur is bij uitstek geschikt voor die situaties waar naast beveiliging van kostbare goederen tegen diefstal, tevens hoge brandwerende eisen gelden. Voor musea, juweliers, banken en andere instellingen met een hoog risicoprofiel zoals energiecentrales en datacentrales is de Firelock® BSL60P een ideale afsluiting.

Topprestaties
De  schuifdeur weerstaat vandalisme en inbraakpogingen en voldoet aan inbraakklasse 4. Daarnaast is de deur brandwerend en 60 minuten lang bestand tegen temperaturen van meer dan 900˚C. De deur voldoet daarmee aan de eisen die het Bouwbesluit stelt aan de Weerstand tegen BrandDoorslag en BrandOverslag (WBDBO). De Firelock® BSL60P schuifdeur kan optioneel worden voorzien van een vluchtdeur met paniekfunctionaliteit en daarmee worden toegepast in een vluchtroute. 

Neem contact met ons op als u meer informatie of een offerte wilt ontvangen.

Referenties