Brandveiligheid op Vakbeurs Facilitair

22  januari  2018

Brandveilig Bouwen Nederland (BBN) is aanwezig op de Vakbeurs Facilitair op Stand L104. De beurs wordt gehouden in Jaarbeurs Utrecht van woensdag 24 t/m vrijdag 26 januari 2018. 

Op donderdag 25 januari kunt u luisteren en vragen stellen tijdens het BBN minisymposium Het waarom, hoe en wat van een brandveilig gebouw in zaal 5.

In het symposium wordt ingegaan op het bouwen, verbouwen en beheer van brandwerende deuren en glas, brandwerende doorvoeringen en wellicht een eye opener; het risico dat gepaard gaat met de totale vuurlast.

12.30  12.50 uur – Henk Breel – Brandwerende deuren en brandwerend glas
13.00 – 13.20 uur – Jerry Huijsman – Brandwerende doorvoeringen
13.30 – 13.50 uur – Leo Oosterveen – Totale vuurlast: indicator voor brandrisico?

Voor inschrijven bezoekt u de website van Vakbeurs Facilitair: http://registratie.holapress.com/register/MS4xMDEuM2I0MmUwYjc=

Hoefnagels Branddeuren is lid van de vereniging Brandveilig Bouwen Nederland (BBN) en heeft een breed netwerk van relaties die actief zijn in de bouwkolom. BBN bestaat uit vooraanstaande leveranciers van brandveilige bouwmaterialen en constructies. BBN-leden staan niet alleen in voor hun producten, maar delen ook hun kennis over de producten. Ondermeer via de uitgave De Essentiele Bouwkundige Controlepunten

 

Referenties