Brandscherm voor een spiegeltent

06  december  2018

Enkele weken geleden ontvingen we een aanvraag voor brandschermen voor Palazzo in Amsterdam. Een aanvraag die, eerlijk is eerlijk, in eerste instantie enige vraagtekens opleverde. Palazzo is namelijk een dinershow die gegeven wordt in een sfeervolle spiegeltent. Niet het type locatie waar wij dagelijks onze producten monteren.

Oplossing op maat
Samen met de brandweer is er door Palazzo Produkties gekeken naar een oplossing voor de brandscheiding. Deze werd gevonden in 2 Firescreen® Radiation brandwerende rolschermen. En waar onze brandschermen normaliter voor jaren op dezelfde locatie hangen, zullen deze schermen wanneer de show zich weer verplaatst mee verhuizen naar de nieuwe locatie.

Brandscherm Palazzo Brandscherm Palazzo

 

Over Palazzo
Palazzo is een dinershow in een sfeervolle spiegeltent waar gasten onder het genot van een viergangendiner samengesteld door topkok Joris Bijdendijk kunnen kijken naar een hoogstaande circusshow. De spiegeltent van Palazzo staat in Amsterdam, naast de Johan Cruijff ArenA. De show is er nog te bezoeken tot en met 3 maart 2019.

Palazzo dinershow

 

Referenties