Hoefnagels genomineerd voor BOV-trofee

31  mei  2018
Hoefnagels is een van de vijf genomineerden voor de BOV-trofee 2018. Een prestigieuze ondernemersprijs. Je kunt je als bedrijf niet opgeven voor de BOV trofee, het is een prijs waarvoor je moet worden voorgedragen. De nominatie kwam dan ook als een verrassing. ECO Steam and Heating Solutions (Tilburg), Capi Europe (Tilburg), 2Connect (Waalwijk), en Timmerfabriek Frank van Roij (Goirle) zijn de andere genomineerden.


Hoefnagels bestaat dit jaar 134 jaar, maar de tijd heeft er zeker niet stil gestaan. Innovatie zit in ons DNA. We investeren veel in de ontwikkeling van nieuwe producten en het optimaliseren van de productieprocessen. De nominatie is het kersje op de taart voor deze inspanningen. 

Wat is de BOV?
BOV staat voor Beste Ondernemers Visie. De organisatie is in handen van de Junior Kamer Hart van Brabant. Jaarlijks is er een thema waarop bedrijven worden beoordeeld. Het thema van 2018 is Making the Difference.

Tijdens de besloten pre-BOV in juni presenteren de vijf genomineerden zich aan de jury.
De juryleden zijn lokale ‘captains of industry’ uit allerlei disciplines die een scherp en evenwichtig beeld vormen over de kandidaten. Zij kijken naar alle aspecten die bij het ondernemen komen kijken. Na de pre-BOV en de vakantieperiode besluit de jury welke drie finalisten nog kans maken op de BOV-Trofee. Zij strijden op 29 november om de felbegeerde trofee in het nieuwe CUBE-gebouw van Tilburg University.

Meer informatie over de BOV-trofee is te vinden op http://www.bov-trofee.nl/.

 

Referenties