Storingen & Reparaties

Ondanks het duurzame en solide karakter van onze branddeuren en brandschermen, kan het gebeuren dat er aanvullend onderhoud of reparatie nodig is. Aanrijdingen of ruw gebruik kunnen bijvoorbeeld leiden tot schade of storingen. Wij bieden u een 24-uursservice, zodat de veiligheid en functionaliteit van uw brandwerende deuren en rolschermen gewaarborgd blijft. Onze serviceafdeling heeft serviceonderdelen op voorraad en beschikt over volledig ingerichte servicebussen met standaard reparatievoorraad. Bij storing of schade kunnen we uw deur in veel gevallen direct repareren.


Gespecialiseerd

Reparaties of aanpassingen aan brandwerende deuren of schermen dienen altijd te worden uitgevoerd door gespecialiseerde bedrijven omdat het onderhoud aan een reguliere bedrijfsdeur afwijkt van een brandwerende voorziening. Het is van groot belang om aanpassingen en/ of reparaties  te laten uitvoeren door een daartoe deskundig bedrijf. Anders loopt u het risico dat het testrapport van de branddeur of het brandscherm ongeldig wordt. Dit kan bij brand vergaande gevolgen hebben. Niet alleen omdat uw branddeur mogelijk niet goed functioneert, met veel schade of persoonlijk letsel tot gevolg, maar ook omdat de verzekering kan besluiten niet uit te betalen bij schade ontstaan door een brand.

 

Gecertificeerd

We leiden onze servicemonteurs zelf op, zodat ze beschikken over alle certificaten, kennis en kwaliteit om de servicewerkzaamheden op verantwoorde wijze uit te voeren. Al onze producten worden gemonteerd volgens VCA** en ISO 9001 en zijn - waar van toepassing - voorzien van een CE keurmerk. In veel gevallen bieden we u ook de mogelijkheid van service, storingsoplossing en onderhoud bij afwijkend fabricaat. 

Referenties